Saturday, March 26, 2011

--> iKutuk: "Tak Payah La Earth Hour"

as-salam

Supermoon baru-baru ini. Subhanallah...

Berapa ramai yang meyokong kempen Earth Hour pada 26 Mac 2011? Aku sokong! Only one hour maa...

Its as simple as 123 and abc. Just switch off all your electrical appliances -thats it! Aku tahu ramai yang cakap "Alahhh poyo la mamat ni sokong benda-benda ngarut macam ni. Malaysia bukan besar mana pun. Setakat tutup lampu sejam tak jadi benda pun." Eh Helllo! Kalau semua berfikiran macam kau, rosak dunia tahu tak? Dasar parasit!

P/s: Korang sokong tak tadi? Baru habis je kan?


Hope you get it...till then, that is how

iGossip

10 Gossips/Comments:

Irrina Sanusi Best Blogger Tips said...

akak sokong.tutup lmpu kipas bilik off lptp,lps tu pegi mkn kat cafe bwh.hihi.cheating sikit xpe kan.

sptutnye time earth hour blh crita2 hntu kan.barulah seram.

syima Best Blogger Tips said...

sy support jugak tadi :))

PutRi_nAdiA Best Blogger Tips said...

yeah betul2 . deme xseda bnde tuh , muahaha

Hyun Ae Best Blogger Tips said...

sampai skang saya tutup lagi...=)

wadewick Best Blogger Tips said...

sokong tadi. and you were there too :D

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

rrina Sanusi:
Time Earth hour bleh tdo hehe

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

syima:
Bagus! Inilah rakyat Malaysia yang kita mahukan! hehe

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

PutRi_nAdiA:
Kan...?ish2 kureng btul!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Hyun Ae:
Semangat ni...mesti TNB tak suka ehhe

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

wadewick:
Yes I was...