Thursday, March 17, 2011

--> Blogger: gadisBUNGA

as-salam

http://www.gadisbunga.com/

Entry kali ni khas untuk blogger yang seorang ni. Namanya gadisBUNGA. Sebab apa? Itu yang kita tak tahu. Nak tahu kena la rajin-rajin jenguk blog cik adik manis ni. Adik ke? huhu...

Mana tahu tentang gadisBUNGA?

Aku dapat tahu bila melawat blog Ben Ashaari. Bukan main lagi abang kita ni puji memanjang si adik manis ni. Aku pun tertarik dan terus klik link yang tertera.

Pendapat aku tentang gadisBUNGA

AKu suka sangat blog beliau. Tambah-tambah lagi sebab beliau amat gemar tangkap gambar. Memang cantik gambar-gambar yang beliau ambil. Oh ya! She has commented on a few entries of mine as well. Thank you so much. I love to have my favourite blogger in my comment box. The same thing goes for this one blogger, Nabil Aizat Abdul Rahman. His pieces of writings are great. I love every post he write and I envy his life and his talent in cooking. Maybe gadisBUNGA would like to have a visit at his blog as well?

P/s: This picture was taken during the morning where the flower was still fresh in the dancing breeze. I would like to dedicate this to my gadisBUNGA, my favourite & awesome blogger.

This is for you gadisBUNGA
Hope you get it...till then, that is how

iGossip

12 Gossips/Comments:

gadisBunga Best Blogger Tips said...

omigod....gb terharu ok... blog kamu tu mmg syiok sebab tu gb dok keep on coming. :)

terima kasih sebab sudi buat entri review pasal blog gb. siap dedicate munge melur lagi...gb suka! tengkiu sangat-sangat! (eh jap, tu mmg melur kan?. minta izin nak amik and put at my blog ye munge tu... :D

GB rasa gb bukan adik dah kot...kalau kamu perasan entri yg lepas2, gb ada bagitau berapa umur gb. tapi takmau habaq kat sini, sogan! hu~

blog nabil tu nanti gb jenguk. bunyik macam syiok tuh!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

gadisBunga:
Sama2. haha..mungkin melur kot. xkenal sgt bunga2 ni. gadisBUNGA je knl hehe...ok nnt nak cr umur BG brape.huhu.. oh ya, rizal igt lg sal post yg ada gmbr ur parents kat meja tu..jeng jeng jeng...hehe...amek la gmbar bunga tu...

Kaseh Best Blogger Tips said...

akak terjah dari blog gadisbunga.. akak nak bunga gak buleh? :P

alien Best Blogger Tips said...

aku pun datang dari tempat sama dgn Kaseh.. kui3
tanak bunga..
nak pitih je, bulih?

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Kaseh:
ehhe...thanks..terkejut main terjah2 ni... boleh je..amek je kat blog ni haha

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

alien:
adoi...xdpt la bang...pitih kering ni..maklum la student lg hehe

Rina AVAIL a.k.a cik betty Best Blogger Tips said...

salam..dtg dr blog gB..aiseh..bagi kakak munge gak boleh? bunga taik ayam pun takpe..kiki..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Rina AVAIL a.k.a cik betty:
salam..hehe thanks...xbleh sbb bunge kat ats khas untuk GB je hehe

Semarak Api Best Blogger Tips said...

pon dtg dr blog GB..ehehe
nti dah tau umo gb bgtau ek..crik gk tp x jmpa2 :p

blog nabil pon best.beh pren HZ tuu..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Semarak Api:
hehe...thanks ya...
alaa kena la cr sendri...
HZ tu sape ek?

Semarak Api Best Blogger Tips said...

ahha..ingt Hanis Zalikha da enough femes sb tu tulis shortform jek:p

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Semarak Api:
OWh ok2...tahu2 yg cntik tu kan? ehhe