Sunday, March 27, 2011

--> iSegmen: Kau Sempurna! Yakinlah...

as-salam


Gemuk.Miskin.Berpenyakit
Terlalu kurus.Sumbing.Bodoh
Terbantut.Ibu ayah bercerai.Suara itik

Tak kisah apa sahaja kekurangan fizikal dan mental yang korang ada, percayalah yang korang adalah cantik. Kita diciptakan olehNya sebagai sebaik-baik umat dan yakinlah dengan itu. Masalah dalaman dan luaran yang korang hadapi adalah ujian daripadaNya dan ingatlah ada orang yang keadaannya adalah lebih teruk daripada kita.

P/s: Enrty ini adalah inspirasi daripada lirik lagu Firework - Katy Perry dan Perfect - Pink.

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

12 Gossips/Comments:

mr vampire Best Blogger Tips said...

huuuu... entry yg sesuai untuk aku yg tgh serabut ni. hee

gadisBunga Best Blogger Tips said...

great...great...great entry!

people always look at benchmarks of beauty set by others without thinking that they are all fake!

Rina AVAIL a.k.a cik betty Best Blogger Tips said...

kakak tak pernah fikir kekurangan kakak dr segi fizikal..bersyukur sbb sempurna cukup anggota badan..cuma kakak sgt kurang keyakinan diri..tgh nak cuba perbaiki diri..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

mr vampire:
Hhehe...baguslah kalau mcm tu

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

gadisBunga:
Thanks...kan? they are fake!!!!

Miss Zati (^___^) Best Blogger Tips said...

sesungguhnhyer manusia dicipta dgn sebaik-baik kejadian.. :)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Rina AVAIL a.k.a cik betty:
Bykn bersosial utk bina keyakinan diri

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Miss Zati (^___^):
Betul sgt2 miss zati!

Nurul Syuhada Bt Hasri Best Blogger Tips said...

raise me up...hahaha

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Nurul Syuhada Bt Hasri:
yeah thanks to me

FH Best Blogger Tips said...

nobody is perfect until you fall in love with them :)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

FH:
Sokong FH sgt!