Wednesday, March 16, 2011

--> Kenduri Banyak, Assignment, Rehat

as-salam

Gambar ni aku ambil di rumak kawan aku. Buah kelapa kat dahan cempedak...hmmm

Waktu cuti sekolah macam ni, kenduri memang sangat banyak. Perut aku pun dan nak pecah makan, makan, dan makan. I attended two kenduri last saturday and my stomach is still full with the rices and masak merah I've eaten. lol. Okay, I was kidding. Kadang-kadang bila cuti sekolah rasa bosan sangat, mungkin terlalu bosan atau amatlah bosan. Sebabnya? Tak ada kerja sekolah/assignment yang nak kena buat. Ada pulak tu, bila cuti je, semangat nak buat asssignment hilang entah ke mana. Don't deny because I know the exactly what you're thinking.

Nak buat apa kalau bosan?

Bagi aku. aku lebih suka duduk depan TV tengok sitcom yang kelakar. Banyak kat TV, korang bukak je astro ke, 8TV ke, tak pun, you can just download it from the internet...smooth and easy. Currently I'm finishing The Big Bang Theory all four seasons. Getting addicted to it already. I tell you what, the nerds rock the house. Me myself need sometime to digest the words they use in their conversation because they're all in science term which I'm so not an expert. lol. You should watch this too.

Snap!

Aku suka tangkap gambar walaupun guna handphone aku ni je. Kamera pun 3.2 MP. Nak beli DSLR tak mampu uollz. lol. Saving up for holidays. However, I'm planning to get one on of it someday and that moment I'll sure realize everyone has already an expert in using the gadget. Poor Sir Rizal. lol. Oh ya, I have loads of assignments to complete and I got to go now. See ya in the next post. Happy hols.

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

8 Gossips/Comments:

apezs shah Best Blogger Tips said...

Salam

yeah happy sokmo..
asggmnt assgmt haha..:)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

apezs shah:
thanks..happy aje...mmg assignment watkn sir xhepi ahha

Azham Vosovic Best Blogger Tips said...

Happy Hols budak bilik E. Saya kat Bilik A x nak pulangkan buku Falsafah Pendidikan tu sampai bila-bila tau hahahhahaha

ahsfantasy24 Best Blogger Tips said...

hehe..
cuti2 gak..
tp asimen jgn lupe k :)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Azham Vosovic:
hi budak bilik A...urm rasanya xelok kot prangai mcm tu...gpun the book is x mine. its ijat's

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

ahsfantasy24:
Harus x lupa..nk exam dah kak hehe

unknown girlz Best Blogger Tips said...

gmbr kat atas tu pki Kamera pun 3.2 MP..?
nice la..

chill ~

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

unknown girlz:
yup..yeke? thanks dtg mlwt...