Wednesday, March 9, 2011

--> Keyboard Khas Untuk Facebook di ebay

as-salam

Biar betul? Betol...bukan cobaan. lol. Aku jalan-jalan kat ebay tadi dan tiba-tiba jumpa keyboard yang amat pelik. Jom layan gambar di bawah kalau korang masih ragu-ragu.



Persoalannya sekarang, adakah manusia kat dunia sekarang dah semakin malas? Even nak tekan 'like' pun perlukan button? Nak pegang mouse dah tak larat? Adoii...macam-macam. Itula kan, bila teknologi semakin maju, inilah antara akibat buruknya. Bila manusia nak bergerak pun malas, mula la kes obesiti semakin meningkat. 

Harga: USD 29.90

Memang Facebook fenomena yang amat besar kat dunia tetapi tak prnah terlintas kat fikiran aku akan ada keyboard sebegini rupa. Dahsyat dunia sekarang kan? Bila perasaan obses dah mengaburi diri, macam-macam boleh terjadi. Korang nak beli tak? Murah je kan? Convert dunia Malaysia lebih kurang RM100 je. lol. Bagi aku, makan lagi kenyang...kan?

Kejap, ada ke facebooktard kat dunia ni? Fikir-fikirkan.

For more detail, log on to this website, ebay.

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

10 Gossips/Comments:

Nurul Syuhada Bt Hasri Best Blogger Tips said...

hehee..obses sgt..stuju..mkn lagi kenyang..fb xkyg ! hehe

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Nurul Syuhada Bt Hasri:
ahha..yeke...tp syuhada fb sehari bape jam? ahha

aLieF si Muncung ManiS Best Blogger Tips said...

mak ai!!! lepas ni keyboard utk blogger pulak...ada button utk blogwalking..haha

gadisBunga Best Blogger Tips said...

nanti suma org akan jadi mcm citer wall-e. suma main verbal instruction je. disaster! hu~

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

aLieF si Muncung ManiS:
haha...kalau ada mmg senaang kot...

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

gadisBunga:
yezza...sgt wall-e..same la fikiran kite..ehhe

eqbalzack Best Blogger Tips said...

menarik!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

eqbalzack:
sgt la...

Nurul Syuhada Bt Hasri Best Blogger Tips said...

rizal ; soalan xaci ! hehehe..sy kan budak baru abis skol...mane buleh tnggalkan fb lagi..xpuas lagi..kihkihkih...

act,xnk komen entri atas2 tuh,..ase mayat..seram laa..ni pon cepat2 scroll down...hehheee..
* on9 tgah mlm bese laaa...

lagi se..tag u 4dis
http://shukeshops.blogspot.com/p/contest-serba-serbi.html

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Nurul Syuhada Bt Hasri:
haha...kena jugak la..ape daaaaaaaaaa..hehe... mayat seram? biasa2 je hehe