Tuesday, January 4, 2011

--> Korean Fever / Demam Korea

salam

안녕하세요
Annyeong Haseyo!


nowadays is like everybody is into Korean stuffs and all
from the songs, celebrities, drama and movies
Malaysians are hypnotized by Korean products
youngsters are crazy with those Oppas and all


aku suka jugak drama-drama Korea
tapi yang membezakan aku dengan yang lain 
adalah aku tak obses
layan sekadar untuk pengetahuan dan hiburan


Korean music is fantastic
most of them are techno electric and they prioritize on the dancing 
you can adore them very much by watching the way they dance 
as the music videos are beautifully made


drama-drama Korea kebanyakkannya ringan
tak macam west-made yang kebanyakkannya lebih rumit
drama Korea yang dipasarkan di Malaysia majoritinya berpaksikan cinta
dan juga pelakon-pelakon yang cantik dan kacak


frankly speaking, I adore three or four Korean bands
Super Junior, SNSD, SS501 and SHINee
they are great! They can dance very well and smooth
you can Bing for their music videos and CF


aku baru nak berjinak-jinak dengan drama-drama Korea
sebelum ni aku layan American drama sepanjang tahun
Boys Over Flower, Oh! My Lady dan Coffee House memang terbaik
ringan, kelakar dan berinfo (macam iGossip)


Super Junior
SNSD
Boys Over Flowers
Oh! My Lady
Coffee House

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

8 Gossips/Comments:

oshin Best Blogger Tips said...

i like . i ada mcm2 cita korea plus jepun .

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

thanks oshin...kalo ske blog ni, letak la kat wall u, bleh bace hari2 kan>? ehhe

oshin Best Blogger Tips said...

tayah letak pun . i pun dtg baca entry u hari hari apa . lalalal weekk ;P

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

haha...wekkk...

Cheq Tun Best Blogger Tips said...

me too..dah obses sgt dgn kpop.hr melangut depan laptop tgk citer online.
lagu melayu pun dh lama xdgr..hahaha

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Cheq Tun:
ahha...melangut je keje? xproduktif nnt..ehhe...

nulhazwany abdul malik Best Blogger Tips said...

oh my lady !hehe suka sangat
oh, my siwon ! haha

wany pun just minat2 gitu je. tak ade la obses sangat. setakat pengetahuan.kang orang kata ketinggalan pulak. bila lepak2 ngan kawan, tak reti nak masuk dalam topik. ^^

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

nulhazwany abdul malik;
haha..suke ek siwon die...dia mamat alim tau..24/7 ngn bible...huuhu