Wednesday, April 13, 2011

--> iMemang Tak Puas Hati!

as-salam

Stadium Hoki Kuala Lumpur. Budak-budak UniKL tengah practice. Aku pulak sambil makan Kuewteow KungFu
























Aku memang benci dengan manusia yang SUKA BUAT KEPUTUSAN SENDIRI. Okay, kadang-kadang kita perlu juga buat keputusan by ourselves in case we are dealing something personal. Yang aku panas ni bila seorang pensyarah suka buat keputusan sendiri without considering the other partners. Who is she to do so? What kind of right she has? Is she a queen? NO!

Now I have to deal with 9 TOPICS of linguistics for this coming final exam. Adoyai...The 6 topics have been tested in the assignments and tests and for that we are supposed to focus only on 3 topics for the final. However, it turned to be something stupid. Sorry if I have to say that the move made by that particular lecturer was nonsense.

P/s: Entry ni bukan sesuatu yang baik. Jangan marah kat pensyarah/cikgu korang. Sorry sangat-sangat dan aku rasa kawan-kawan aku pun bengang. Lecturers yang dua orang lagi pun tak puas hati. 

Who's that lecturer? That's the secret I'll never tell.

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

14 Gossips/Comments:

Azham Vosovic Best Blogger Tips said...

Saya pun bengang!!!

Rina AVAIL a.k.a cik betty Best Blogger Tips said...

sabar ye..mungkin ada hikmahnya tu..kena cover 9 topics instead of 3 mungkin sbnrnya lg mudah final exam tu..insya-allah..take it easy..gud luck!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Azham Vosovic:
Jom buat demonstrasi!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Rina AVAIL a.k.a cik betty:
Harap-harap mcm tulah kak...wish me luck okay?

kiranui Best Blogger Tips said...

sy no comment...

Florinta Edward Best Blogger Tips said...

Huhu..I understand your anger and disappointment. But don't think too much about it lar. InsyaAllah ada hikmah. Focus on your study je. Nanti ilmu ssh nk msuk kalo hati tak tenteram.

Btw, nnti flo bagi coffee. Boleh buat teman study :)

gadisBunga Best Blogger Tips said...

haha. dats normal. dulu gb selalu bertekak bergaduh dgn lecturer, tapi by end of the day, bila dah habis stadi, tetibe kamceng. :D

gadisBunga Best Blogger Tips said...

btw, GB keje kat Taman Desa, dkt dgn midveli~

Miss Zati (^___^) Best Blogger Tips said...

sy pon bengang jugak... huhu

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

kiranui:
ahha thanks 4 commentin

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Florinta Edward:
Wahh tahnks2...xsbr nk rasa coffee sabah

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

gadisBunga:
Harap2 rizal j camtu gak la pas ni

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

gadisBunga:
Yeke...dekat je la kalo gitu ye? slalu je shopping kat sane

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Miss Zati (^___^):
Bwak bersabar juga ye?