Monday, December 19, 2011

--> iArtis: Kan Cantik Bertudung...

as-salam

Ntah kenapa tiba-tiba aku rasa nak buat entry ni. Korang layan je lah ek... Oh ya, satu lagi, aku sertakan account Twitter diorang sekali. Sejuk hati memandang orang perempuan bertudung. Mana-mana lelaki pun mesti idamkan perempuan yang solehah kan? Dan terima kasih kepada Beautiful Nara atas gambar-gambar di bawah.

10 artis cantik bertudung
CTNurhaliza
# Kalau macam ni la kan, memang layak dapat gelaran ikon nombor 1 Malaysia! Menyanyi sedap, mengaji sedap, masak mesti sedap! hehe.

10 artis cantik bertudung
FashaSandha1
# Warna merah jambu amat sesuai dengan tona kulit dia. Aku cakap macam aku pakar je kan? pfffft! Nice looking F!

10 artis cantik bertudung
maya_karin
# Ada orang cakap cara bertudung macam ni dah outdated ataupun selekeh tetapi yang penting tutup aurat! Gambar ni daripada filem Ombak Rindu kot...

10 artis cantik bertudung
LisaSurihani
# Memang comel peguam Malaysia ni! As usual...Kalau korang tengok la kan, muka dia bertudung ada iras-iras kerabat diraja. Apa aku cakap ni?

10 artis cantik bertudung
ErraFaziraWC
# Dah namanya pun bekas ratu cantik Malaysia, memang cantik la kan...? Dan yang duduk sebelah dia pun cantik-cantik belaka...ececeh...

10 artis cantik bertudung
missfazura
# Yang ini adalah favourite aku...Cantik, bergaya, ayu, ntah la.., there are so many things I want to describe. However the point is I love her in this lovely image. 


# Seriously I Love Dato's Siti and Fazura very much. I may sound a little bit bias but they look outstanding among others.

# I heard some of them have went for Umrah and Haji and hopefully they will continue wearing tudung after this.

# Check this out for more info on: Persoalan Mengenai Rambut dan Kelebihan Bertudung.

# Again, I would like to remind you that this blog isn't for celebrities' review. It varies.

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

8 Gossips/Comments:

gadisBunga Best Blogger Tips said...

bayangkanlah kalau tiba2 semua mereka terbuka hati utk bertudung liput. alngkah indah dunia seni kan? :)

*gb tetap suka maya walau tudungnya di'buruk'kan.

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@gadisBunga kan..? mesti meriah kann? thanks GB

Azham Vosovic Best Blogger Tips said...

Fazura! akak I! Kembar I! hehehehe

apple damein Best Blogger Tips said...

me too. fazura..hihihi~

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Azham Vosovic kakak is okay but kembar is ko

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@apple damein who doesnt?

Mimi Jazman Best Blogger Tips said...

hm.. harap2 dyeorg istiqamah.. :) sbb..dyeorg ni tetap je lawa walaupun bertudung..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Mimi Jazman Harap2 pun mcm tula ek Sma2 kita doakan