Sunday, May 29, 2011

--> iMakan Sizzling dan Green Tea Di Bangsar South

as-salam


  • A very clean restaurant located at Bangsar South 
  • I can't remember the name of this restaurant. Shame on me!
  • Nearby Little Taiwan Cafe
  • You should try the food there, they are mouth watering and absolutely delicious!
Motif sangat aku minum green tea kan? Sebabnya? Kata orang boleh kurangkan berat badan haha. But seriously, you guys have to visit this restaurant and have yourself a great meal - I'm not lying! Kenapa aku datang sini? Sebab lecturer belanja haha. That's why I love them so much. May Allah bestow them with great health and rezeki.

Maaf sangat-sangat sebab tak ingat nama restoran ni. Kalau dah nampak Little Taiwan Cafe tu, masuk je ke dalam and you'll see Maxis store and then look at your left and you'll see the restaurant.


Hope you get it...till then, that is how

iGossip

4 Gossips/Comments:

Madre Amor Best Blogger Tips said...

Memang baik utk kesihatan kalau mampu amalkan minum green tea, tapi rasanya tak sedap. Ummi lebih suka minum gtc (green tea cholostrum.Ijai cubalah...

budak baek Best Blogger Tips said...

yeob! lama x update blog..huhu..=P
btw, sizzling tu nampak SUPER sedap..hoho..;)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Madre Amor Mmg xsedap tp berkhasiat..mcm ubt la ummi..hehe... Okay, nnt ijai trycri

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@budak baek Haha sbb busy..btw, sizzling tu xsedap mane pun ahha