Monday, May 16, 2011

--> iMakan Di HR Steak House Kampung Baru

as-salam 

Don't force other to believe what we do, cos every people has unique individuality.

First of all, the quote above has nothing to do with the content. lol.Gambar-gambar kat bawah ni akan buat korang terliur. Cett...bukan gambar aku, gambar-gambar makanan tu la...okay fine, aku tak ambil gambar makanan pun, so terpaksa pinjam daripada blog orang lain. Yang aku ambil adalah gambar-gambar aku je...lol.

So...daripada korang baca bebelan aku, lebih baik tengok gambar kan? Have yourselves then...



  • Restoran ni bertempat di Jalan Raja Alang, Kampung Baru, Kuala Lumpur
  • Banyak gila makanan sedap-sedap kat sini
  • Air pun murah dan sedap sudah tentunya
  • Atmosphere yang menyenangkan dan sedap mata memandang
  • Kalau nak celebrate apa-apa majlis, memang sesuai
  • Thanks to http://sharinginfoz.blogspot.com/ dan http://wokeyh.com/ for the pictures
Hope you get it...till then,that is how

iGossip

16 Gossips/Comments:

Alexandriana Alia Best Blogger Tips said...

pernah dua kali makan kat cni. boleh tahan sebab harga berpatutan...

FH Best Blogger Tips said...

asyik gambar makaannn jeee.. meriah betul.
<< jeles. haha

Azham Vosovic Best Blogger Tips said...

asyik-asyik pic aku yang tak ada kt sini...terima kasih RIzal hahahaha

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Alexandriana Alia Correcto! sedap kan? Mmg Western + Malaysian mood

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@FH Hahha FH pun lukis la gmbar mknan yg best2

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Azham Vosovic AMboi2 kalau ada gmba ko xpernahnya nak komen pun or tq hahah

.:AiN iKeUchi:. Best Blogger Tips said...

jalan2..makan2..sedap2..hehe

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@.:AiN iKeUchi:. Mmg sedap!

matsen Best Blogger Tips said...

memandangkan aku slalu brkunjung dsana sudah semestinya aku slalu pegi ke sana...hrga pon murah n brpatutan

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty Best Blogger Tips said...

tgh telan liur..gulp..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@matsen Haha...nnt kita g skali k? Mkn kau belanja

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty Hehe kalau xnk telan air liur, baik kak dtg KL mkn sendiri hehe

gadisBunga Best Blogger Tips said...

lazat...lazat!

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@gadisBunga Heheh mmg lazat tak terkata

Inche Vampire Best Blogger Tips said...

cet!!! memang germa gila kot tengok makanan tu! haha..

ultimate blogging challenge..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/ultimate-blogging-challenge.html

join! jangan tak join! hehe..

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

@Inche Vampire Haha...kan? InsyaAllah join sbb tgh busy skrg