Wednesday, December 15, 2010

--> Hiburan, Joli, Jom!

salam

entry kali ini bertajuk seperti yang di atas
aku tahu korang semua mesti gila kentang dengan hiburan kan?
nama pun remaja...alkisah la sangat...
jom nak tahu siapa yang aku paling minat sekarang ni?
layan sampai muntah jom! haha


SUPER JUNIOR!

lagu? baekkk punya
tarian? terbaik! haha

korang boleh kira sendiri berapa ahli kumpulannye
meraka ni pernah cipta sejarah
& juga
menjadi kebanggaan Korea Selatan

mereka ni promote Korea ke serata dunia dengan 1 lagu
Sorry Sorry
dan merupakan artis yang paling banyak jual album kat dunia ni!
dahsyat? harus! kuang3

jom, aku nak tengok korang minat siapa?
kalau dah buat entry sal artis kegemaran korang,
inform aku ye? nak tahu gak!

ape lagi? jom!

merazati
kak sai
afiq razak
kapten airil
anizzah ali
apple damien
norfa
superb ima
leen
eizhar
saranghae (non hado)

p/s: tinggalkan link korang kat comment or chatbox k? nnt aku baca!

adios, amigos, aku brambos!

Hope you get it...till the, that is how

iGossip

14 Gossips/Comments:

.ima. Best Blogger Tips said...

haha korea~ tapelaa nnti ak wat ak nye! ;)

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

ok ima..jgn lupa post link k?

GloxiniaFh Best Blogger Tips said...

ades..dess.. dess..
jai.. kak sai xminat korea.. huhu T_T

artis laen pun xde yg kak sai btol2 minat or fanatik.. tehehe..

tpi xpe. kak sai akan fikirkan somthing untuk tulis pasal ni okey ^^

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

ok..no hal..hehe...xsabar nk baca

.ima. Best Blogger Tips said...

hahaaha baik bos! :P

.ima. Best Blogger Tips said...

btw smart header~ ;)

Izz Hyunji aka B2ST's Girl Best Blogger Tips said...

rizal~ huu ak bru follow blog kam0o~ u will know who i love muauahahahahhaahha~ huuu nice blog~

Airil Azmei(Sky EagLe) Best Blogger Tips said...

meh tngk http://airilbublez.blogspot.com/2010/12/soalan-dari-rizal.html

Izz Hyunji aka B2ST's Girl Best Blogger Tips said...

CEK RIZAL~ ANnyo~ huuu ak da terjumpe blog budak2 ipba~ nah ak bg kat ko ak nye blog~ kalu ko tgk kat situ da ade bnyk entry psl Artis yg ak ske~ muahahah

Anizzah Alli Best Blogger Tips said...

http://akuhitaci.blogspot.com/2010/12/tagged.html

dh! :)

Danial Mikhail Best Blogger Tips said...

super junior jgak...

Amalina Sulaiman Best Blogger Tips said...

http://belogleen.blogspot.com/2010/12/hiburan-joli-jom-hencek-rizal.html
bace jgn x bace nok... xD

.:rizaL:. Best Blogger Tips said...

Anizzah & Leen: Thanks..menarik ni hehe

.ima. Best Blogger Tips said...

ijai, bace ni! hehe sorie late :P

http://gulahatimenawan.blogspot.com/2010/12/sesi-hiburan-joli-bersama-rizal.html