Wednesday, July 4, 2012

--> iBlogger: Edy Fee

as-salam

Blogger kali ini adala Edy Feehttp://edyfee.blogspot.com. Siapa mamat ni? Kelakar ke blog dia? Header macam seram yang amat je? Ha! Kalau nak tahu, kena la melawat blog dia. Tapi satu pesanan aku, jangan gelak lebih-lebih pulak nanti sebab posts yang ada dalam blog dia ni boleh buat kita hilang kewarasan - I aint kidding.

The post below is one of my favourites;

Creative ha? Frankly speaking, he is a genius when it comes to doodling hilarious cartoons to entertain his readers. No wonder he receives so many comments and feedback and they are all positive. I really love his idea because he doesn't burden his readers with verbosity, instead he uses different element and alternative to attract people. If you are suffering from stressful and tensed day, surf through his blog and laugh non-stop!

Hope you get it...till then, that is how

iGossip

4 Gossips/Comments:

YaNa Yassin Best Blogger Tips said...

Hai, memandai jer kamu buat gosip yerr,.. Insya'allah,.. kalau jumpa rayyan akan diri ini sampaikan salam mu,

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@YaNa Yassin hehe..betul la kan..artis kot hehe

Edy Fee Best Blogger Tips said...

wow buat entry special for me...
i;m really appreciate it...
THANKS A LOT bro...
hehehe takyah la puji lebih2.malu

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Edy Fee hehehe.. u deserve the compliment :)