Sunday, August 12, 2012

--> iLike Cikgu Crew Photomafia

as-salam

Click Cikgu Crew Photomafia and LIKE the page! and
Call these people 013-3926342 (Ahmad) / 0133926315 (Asyraf)

Cikgu Crew Photomafia diasaskan oleh anak-anak muda yang berbakat besar dalam bidang fotografi. Page ini menyediakan perkhidmatan fotografi profesional dalam pelbagai bentuk termasuk Perkahwinan, Konvokesyen, Modelling, Acara Rasmi dan banyak lagi. Bayaran yang dikenakan adalah berpatutan dengan kualiti gambar yang dihasilkan.
Cover photo of  https://www.facebook.com/CikguCrew
Bagi mereka yang inginkan gambar persandingan yang eksklusif dan menggamit memori (ayat tak nak kalah), anda pasti akan berpuas hati dengan pakej serta hasil yang bakal dilihat. Kita bukan kahwin hari-hari kan? Jadi, apa salahnya keluarkan sedikit duit yang berkepul dalam bank tu untuk hari yang bersejarah ni. Bila dah tua, boleh la tengok gambar waktu zaman bergetah anda hehe.
Gambar-gambar di atas hanyalah sebagai trailer untuk anda. Kalau nak lihat lebih banyak gambar perkahwinan yang cantik dan menarik, sila klik di sini. Lepas tengok gambar-gambar tu, sudah pasti anda terasa ingin berkahwin serta merta! Tak percaya? Sila bunuh diri...haha
Bagi pelajar-pelajar universiti, kolej, maktab dan sebagainya, bila tiba hari konvokesyen, bolehlah hubungi pihak Cikgu Crew Photomafia untuk dapatkan perkhidmatan mereka merakamkan detik-detik indah selepas lebih 3-5 tahun belajar. Tengok je gambar senior aku kat atas tu, gembira tak terkata. Nanti boleh la tunjuk kat anak-anak, cucu.Yang penting, tunjuk kat bakal mertua, terus dapat lampu hijau!
Kerjasama dengan  Kaki Shopping: Wear it With Confident. Gambar di atas tu adalah Cik Myna, senior aku yang famous dalam kalangan mereka-mereka yang suka shopping. Sila la 'Like' page berkenaan. Kepada mereka yang ingin dan suka berposing, anda mesti ingin kelihatan cantik seperti Cik Myna kan? Jom hubungi Cikgu Crew Photomafia. Blogger seperi Nisa Kay & Maria Elena mesti tampil lebih anggun jika gambar mereka diberi sentuhan magik dari krew fotografi  Cikgu Crew Photomafia.
Bagi mereka yang mengadakan majlis-majlis rasmi seperti gambar ini, anda juga boleh menghubungi  Cikgu Crew Photomafia. Mereka sedia membantu anda. Apa tunggu lagi? Beritahu kawan-kawan, adik beradik, datuk, nenek, uncle, auntie, Cik Rosmah & Pak Cik Seman sebelah rumah tu supaya 'Like' page  Cikgu Crew Photomafia.
Hope you get it...till then, that is how

iGossip

18 Gossips/Comments:

ASyraff Ryu Best Blogger Tips said...

great promotion...thank you ..

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@ASyraff Ryu Welcome hehe

dyabunga Best Blogger Tips said...

menarik

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty Best Blogger Tips said...

santekk..napela time akak kawen ngn konvo dulu takda photographer yg amik gambo stail gini :(((

Jik Kam Yong Best Blogger Tips said...

Paid promotion?

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty hehehe..xda rezeki la tu :)

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@dyabunga kan..? sgt menarik

Nurul ain Best Blogger Tips said...

waaaa.... cantiknyaaaa!!! ok tak sabar nak kahwin #lol

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Jik Kam Yong no..free one hehe

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Nurul ain hehe..amboi!

Suhami Ahmad Best Blogger Tips said...

ada diskaun x...hik hik

Edy Fee Best Blogger Tips said...

perghh cun giler gmbr2 dia

Ameerul Ashraf Best Blogger Tips said...

waa.. canteknya gambar!!

Edy Fee Best Blogger Tips said...

kunjungan sempena raya

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Suhami Ahmad Itu kena tanya empunya company ahha

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Edy Fee kan..? model mcm ko bleh la hehe

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Ameerul Ashraf tu la..nak cuba? hhe

Rizal Sadiman Best Blogger Tips said...

@Edy Fee hehe thanks edy.. slmt hari raya gak